For studenter og ansatte

Denne siden inneholder relevant og viktig informasjon for studerer og ansatte. Siden oppdateres fortløpende med tanke på studiestart til høsten og nye digitale plattformer - hold deg oppdatert her!

STUDIESTART

For informasjon angående studiestart til høsten (campus Kongsberg) se: Informasjon om studiestart

1 klasse nett og 1 klasse heltid hadde fysisk oppmøte på KRONA i uke 34. 2 klasse heltid samt 2 - 4 klasse nett vil ha digitalt opplegg og informasjon finner du på studiestart siden

Studiestart presentasjoner

Her finner dere presentasjonen som ble holdt i musikkteateret i forbindelse med studiestart for 1 klasse Nett / heltid:

Studiestart 17 august - 1kl Nett

Studiestart 18 august - 1kl Heltid

Timeplan og undervisning høst 2020:

Din timeplan for høsten 2020 vil bli publisert i Visma (Vis) og vil være tilgjengelig fra skolestart, endringer i timeplan kan forekomme så vær obs på dette. All undervisning vil kjøres digitalt inntil videre og det er Microsoft Teams og Zoom som vil brukes ved undervisning.

Fra studiestart i år vil vi alle bruke nye systemer, dette kommer med forbedringer men også utfordringer og vi ber dere følge med her for informasjon og oppdateringer.

For at dere skal kunne se timeplan, bruke Vis (fungerer som studentdatabase), få tilgang til Teams og undervisning må alle studenter aktivere VIKEN- bruker.

For mer informasjon om Visma se lenken under snarveier

Opplæring og informasjon angående Teams og Visma kommer fortløpende før studiestart - det er studentenes ansvar å gjøre seg kjent med disse verktøyene så snart dere har tilgang.