Studentparkering

Studentene ved fagskolen kan parkere i Skauløkka parkeringshus for 500kr i måneden ved månedsabonnement.
På dags- og timesparkering (for studentene uten abonnement) gis det 33% rabatt på ordinær parkeringstakst.
Skauløkka parkeringshus

Generell informasjon om parkeringsbestemmelser og priser:

Parkering i Skauløkka parkeringshus er avgiftsbelagt hele døgnet.

Ordinærtakst: 10kr per påbegynte halvtime (minstebeløp 20kr, maksbeløp 100kr per døgn)

Slik får du studentrabatt:

Månedsleie

Ønsker du å leie parkeringsplass på månedsbasis følg lenken: https://onepark.no/leie-parkering/skaulokka-p-hus?company=1

Pris for månedsleie: 500kr per måned

Rabatt på dags- og timeparkering

Dersom du kun ønsker rabatt på dags- og timesparkering, kan du henvende deg til Stine Lind via itslearning og oppgi eposten din, eller sende epost: stine.lind@bfk.no.

Du vil deretter få tilsendt en link for videre registrering fra ONEPARK der du selv må legge inn kontaktinformasjon og registreringsnummer for bilen rabatten skal gjelde for. Denne ordningen gjelder kun for ett kjøretøy om gangen.

Pris: 10kr per time, 67kr per dag