Gikk fristen ut før du fikk søkt studieplass?

Det vil bli flere muligheter for å bli med på laget!
Fagskolen Tinius Olsen

Vi blir flere og flere ambisiøse studenter ved Fagskolen Tinius Olsen, og selv om du ikke fikk med deg første inntaksrunde har du fra 25. mai mulighet til å søke restplasser gjennom samordnet opptak!

Har du en drøm om å jobbe som prosjektingeniør – kanskje til og med lede ett? Er du dyktig i faget ditt og ser etter videre utfordringer? Våre studenter får jobber som prosjektingeniører, salgsingeniører, testingeniører, formenn og bas etter endt utdanning hos oss; faktisk får over 90 % jobb rett etter endt utdanning med fagskolegrad.
Du har fremdeles muligheten, Fagskolen Tinius Olsen har noen åpninger på de fleste av våre studieretninger for deg som ønsker høyere yrkesfaglig utdanning. Restplassene vil bli offentliggjort 24. mai 2020, og fra 25. mai kan du søke på disse.

Slik søker du

Etter den offisielle søknadsfristen 15.april vil det være mulig å søke opptak på ledige studieplasser på Samordnet opptak. Fagskolen Tinius Olsen kan ikke ta imot søknader, men ta gjerne kontakt med oss om du lurer på hvilke muligheter vi har å tilby. Samordnet opptak tar imot søknader på ledige plasser helt fram til 9.9.2020.