Flere hundre søkere – du kan fremdeles bli med på laget!

Vi blir flere og flere ambisiøse studenter ved Fagskolen Tinius Olsen, og selv om du ikke fikk med deg første inntaksrunde har du fremdeles mulighet til å bli med på laget!
Byggeplass

Har du en drøm om å jobbe som prosjektingeniør – kanskje til og med lede ett? Er du dyktig i faget ditt og ser etter videre utfordringer? Våre studenter får jobber som prosjektingeniører, salgsingeniører, testingeniører, formenn og bas etter endt utdanning hos oss; faktisk får over 90 % jobb rett etter endt utdanning med fagskolegrad.

Du har fremdeles muligheten, Fagskolen Tinius Olsen har noen åpninger på de fleste av våre studieretninger for deg som ønsker høyere yrkesfaglig utdanning.

Slik søker du

Skolen har utarbeidet egne skjemaer for å søke restplasser. Søknaden sendes direkte til Fagskolen Tinius Olsen, se link eller ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Vi tar imot søknader på ledige plasser helt fram til månedskiftet august/september.