4 industri-roboter venter på å jobbe med deg i Europas råeste ID-lab

Industriell digitalisering er utviklet i samarbeid med den verdensledende Kongsberg-industrien! Velg en studie som gir aktuell kunnskap, erfaring og ferdigheter i dagens digitale arbeidsmarked. Prosjektbasert læring gir gode jobbmuligheter.
Fagskolen Tinius Olsen-Industriell digitalisering, datasenterinfrastrukturteknikk, elkraft, automatisering.

Fagskolen Tinius Olsen i Kongsberg har Europas største og mest moderne opplæringslaboratorium for industriell digitalisering til en verdi av 10 millioner kroner. Studietilbudet har sitt utspring fra automasjon, men favner et bredt spekter av fagbakgrunner fra både elektrofag og teknikk og industriell produksjon. Lær mer om økt automatisering og kunstig intelligens, dette er både nåtiden OG framtida. Robotene er kommet for å bli. I samarbeid med mennesker. Her lærer du om maskiner som kommuniserer via tingenes internett. Tingenes internett bringer det digitale og fysiske sammen: Tingene, nettforbindelsene, data og analyse.

Velg Industriell digitalisering – kunstig intelligens har kommet for å bli

Velger du å studere i teknologibyen Kongsberg, vil du få et innblikk i verdensledende industri som leverer avanserte produkter! Fagskolen samarbeider tett med Kongsbergindustrien, vi kommer med ideer til næringslivet eller vi blir også invitert inn i prosjekter. Som student kan du også få ekstra inspirasjon ved å delta på bedriftsbesøk, hospitering og mulighet for sommerjobber. En av våre studentene forteller om store muligheter for spennende jobber, utrolig stilig lab på Krona som har en fulldigitalisert produksjonslinje. Teori og praksis er passe balansert og skolen er tett på Kongsberg-industrien. Digitaliseringen er her, velg fremtidens studie, bedriftene etterspør kompetanse innen prosjektering, drifting og vedlikehold av moderne produksjons-systemer.